Arbeta med oss

TACTIC Företagsförmedling finns idag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall, Hudiksvall, Borlänge, Gävle, Uppsala, Enköping, Södermanland, Stockholm, Örebro, Karlstad, Skövde, Göteborg, Borås,  Linköping, Tranås, Halmstad, Helsingborg samt Malmö och räknar med att finna fler samarbeten med redan existerande företagsmäklare eller de som kan vilja bli det. Vi är intresserade av etableringar i alla större regioner i Sverige. Kontakta oss så får vi resonera om just din förutsättning. På sikt tror vi att vi är ca 18-20 företagsmäklare som är anslutna till vårt framgångsrika koncept.

Vi söker nu Företagsmäklare till några av följande områden (dessa områden är inte statiska):

Vänersborg
Kalmar
Växjö m o


Vår vision är ett samarbete som bygger på ömsesidig respekt och tillit och mer i nätverksform än avtalsform. Vi är alla verksamma i våra egna företag och men agerar under namnet TACTIC Företagsförmedling med gemensam webbplats, www.tactic.se och som kan utvidgas med fler användare eftersom. Vidare håller vi oss till ett koncept och ett arbetssätt som är grunden för vår framgång, ett annat exempel kan vara större exponeringar i nationella media, Dagens Industri, annat är gemensamma kompetensutvecklingar och erfarenhetsutbyten, etc.

Vilka egenskaper har en företagsmäklare?
Vi har en ambition att pröva varje ansökan utifrån dess förutsättning, men vi tror för att uppnå framgång så bör man inneha de flesta av dessa kompetenser, erfarenheter eller förutsättningar:

  • Erfarenhet från eget företagande, ledande befattning i företag eller likvärdig
  • Goda kunskaper i tillämpning av ett företags ekonomi med tillhörande frågor
  • Kunskap i juridiska frågor är en merit
  • Företagsförmedling och affärsrådgivning som huvudsysselsättning
  • Professionell hantering av varje kontakt med ledord som etik och moral
  • Goda säljaregenskaper
  • God analytisk förmåga
  • Vara en aktiv nätverksbyggare

Skicka ett mail med din ansökan till info@tactic.se så återkommer vi så snart vi kan!