Hur tjäna pengar på Internet – den magiska formeln presenteras

Publicerat: 7 november, 2022

Om du har erfarenhet av inkomstmöjligheter via internet har du säkert observerat den ständiga floden av hype som dyker upp. Varje s.k. guru har en ny ”hemlig” formel för att tjäna pengar på internet. Otroligt nog kommer nya hemliga formler på en regelbunden basis och som snabbt ber dig att glömma den gamla och gå vidare till nästa guldglänsande…

Det finns en formel dock… och den är i sitt fundament enkel:
Finn ett vanligt problem och skapa en lösning på det problemet.
Det är den första grundläggande formeln för alla företag världen över. Du vill finna ett problem som människor är villiga att betala för att lösa. Ett populärt problemområde är t.ex. viktminskning. En sund viktminskning innebär för många bättre livskvalité och bättre välbefinnande. Säkerligen kommer nya starka nischer i spåren av corona och som kommer att hålla i sig under en överskådlig framtid.

När du har identifierat ett populärt problem erbjud lösningen i form av egen produkt eller marknadsför någon annans produkt och få betalt för det. Influencers tar t.ex. betalt för produkter som visas upp i deras nyhetsflöde + ofta en provision som affiliates.

Den stora utmaningen ligger dock i att skapa trafik till din hemsida/webbplats för att tjäna pengar online. Tips: Den mest snabba och realistiska lösningen för det är att  hjälp av Sveriges ledande inom marknadsföring Online –> för att skapa trafik och konvertera besökare till kunder.

– Av John Lidén, företagsmäklare och marknadsförare hos TACTIC Företagsförmedling AB. Artiklar är skrivna i generaliserande termer.