Mora-Falun-Borlänge

Lars-Erik Wiik, företagsmäklare

Box 7, 796 31 Älvdalen

Ansvarar för objekt:

Objekt till salu CV Referenser

Lars-Erik Wiik är företagsmäklare i området Dalarna m o

  • Företagsmäklare
  • Egen företagare inom Ekonomistyrning, andra företagsekonomiska frågor samt Industri
  • ALMI GävleDala, finansierings- resp affärsrådgivare
  • Inhyrd Ekonomichef, Redovisningschef
  • IHM Business School
  • Ekonomiutbildning, bl a Business Controller, kredithandläggning
  • Eftergymnasial högre ekonomisk specialkurs – Certifierad inom Ahrens Rapid Growht
  • Styrelseordförande, styrelseledamot i några SME-företag
  • Ansluten till Bolagsverkets register mot penningtvätt (lag 2017:630)

Referenser

Levia Hälsovård AB i Rättvik

När Linda Söderberg skulle sälja Levia Hälsovård AB i Rättvik bad hon TACTIC:s företagsmäklare för Mora-Falun-Borlänge, Lars-Erik Wiik, att göra det. Linda kom i kontakt första gången med Lars-Erik när han arbetade på ALMI och kontaktade honom när det var dags att sälja mottagningen. Försäljningsprocessen startade i mars 2020 och avslutades redan under maj månad. Linda tycker att det var ”lätt att få tag på Lars-Erik som återkopplade snabbt vid frågor och jag är överlag väldigt nöjd.” 

AB Kuggteknik valde TACTIC Företagsförmedling 

Lars-Erik Wiik, företagsmäklare hos TACTIC i Mora-Falun-Borlänge, fick uppdraget att sälja AB Kuggteknik i Leksand av företagets ägare Pär Knutz och hans syster. Lars-Erik blev rekommenderad av en företagsledare i regionen och uppdragsavtalet ingicks under hösten 2018. Ca åtta månader senare var försäljningen klar. Pär Knutz säger bland annat att ”det var lätt att få tag på Lars-Erik och blixtsnabb med att svara på frågor även på kvällar och helger.” Vidare tycker Pär att Lars-Erik var kompetent med en gedigen bakgrund som borgade för en lyckad affär.

”Vi kände oss trygga genom hela affären”

När Patricia Molenkamp och hennes man bestämde sig för att sälja Lek Ute i Sverige AB valde de att anlita företagsmäklaren Lars Erik Wiik som arbetar i Falun och Borlänge med omnejd. Överlåtelsen blev klar 2 januari 2018 och hon är mycket nöjd med TACTIC Företagsförmedling.

Vi hade ingen aning om hur man säljer ett företag, men Lars Erik var jättebra. Han förklarade hur allt går till och vi kände oss trygga genom hela affären. När vi till exempel hade möten med intressenter följde han med och deltog i samtalen, säger Patricia Molenkamp och rekommenderar TACTIC Företagsförmedling till andra företagare som funderar på att sälja.

Fredrik Lindblad

Forskargatan 3
78127 Borlänge

Ansvarar för objekt:

Objekt till salu CV
Prenumerera på det här kontorets nyhetsbrev
Se alla objekt

Objekt i denna regionen