Camping och restaurangrörelse

Bransch: Hotell & Turistnäring
Område: Sundsvall
Antal anställda: 4
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

TACTIC Företagsförmedling erbjuder här möjligheten att köpa en camping med väl etablerad restaurangrörelse. Rörelsen är belägen intill europaväg i Västernorrland. Restaurangen är populär i närområdet. Många trafikanter som har vägarna förbi, väljer att äta här. Matstället är även uppskattat av campingens gäster. Rörelsens utbud är varierat för att tillgodose behovet hos de olika kundkategorierna. Här kan du välja mellan att ställa upp din egen husvagn eller husbil, den kan bo i stuga eller hyra rum. Matgästerna kan välja att fika, äta gatuköksmeny, lunchmeny eller a la cart. Självklart har restaurangen fullständiga rättigheter.

Bra läge 

Rörelsen ligger vackert vid vatten och har egen badplats. Vid badplatsen har ägarna byggt en bastu. Det intilliggande vattendraget erbjuder både bad och fiskemöjligheter. Restaurangen har stor kapacitet. Matsalen har klarar hela busslaster av matgäster liksom stora sällskap av matgäster. Byggnaden har även konferensrum. I närområdet finns service i form av drivmedel, livsmedel och kiosk. Närheten till Birsta och Sundsvall erbjuder trevliga shoppingmöjligheter.

Året runt

Verksamheten bedrivs året runt. Det betyder att tonvikten ligger på restaurangen under vinterhalvåret. Trots det så har man nattgäster både på campingen och i stugor och B&B-rummen även vintertid. Det ger en stabilitet till verksamheten och är bra för den som söker sysselsättning åretrunt.

Goda möjligheter

De nuvarande ägarna har byggt upp restaurangen till ett populärt matställe. Nya ägare har stora möjligheter att marknadsföra inte minst campingen på ett sätt som tilltalar fler målgrupper. Lokalerna har ett mycket strategiskt läge som innebär stort flöde av förbipasserande.

Sekretess

Verksamheten säljs under sekretess. Det betyder att om du är intresserad av mer information om objektet måste du börja med att fylla i sekretessförbindelsen i formuläret här nedanför. Fyll i din intresseanmälan. Då går den till mäklaren och du kontaktas snarast möjligt.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.

Företagsmäklare

Ulf Edström
Ponture Företagsfinansiering
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region