Campingplats med strandtomt säljes

Bransch: Hotell & Turistnäring
Område: Sundsvall
Antal anställda: 2
Omsättning: 0 - 1 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

OBS! Objektet är sålt.

Campingplats med strandtomt, 56 uppställningsplatser för husbil/husvagn, 14 övernattningsstugor, och stort antal tältplatser, restaurang och servicehus säljes. Objektet är beläget i Västernorrland. Det ligger invid en större väg som används av många semesterfirare.

Verksamheten ligger naturskönt med egen badvik och erbjuder möjlighet att hyra kanot och andra vattenfarkoster samt möjlighet till bad och fiske. Genom närhet till livsmedelsbutik underlättas campinggästernas möjlighet att bunkra för den fortsatta färden. Detta gör att många väljer att stanna fler nätter.

Barnvänlig campingplats

Även om campingplatsen ligger i nära anslutning till ett trafikstråk är den barnvänlig och väl skyddad. Badplatsen ligger i en vik med grundare vatten som snabbt värms av solen.

Lågt väderberoende

Närheten till shoppingcentra, evenemang och nöjesutbud medför att denna campingplats är mindre väderberoende och därmed kan uppvisa lönsamhet även under svaga somrar. Även möjligheten till fiske bidrar till detta.

Lång strandtomt

Den mer än 500 meter långa stranden innehåller även fiskerätt vilket erbjuder ,möjligheter för såväl ägaren som gästerna.

Campingplatsen upptar endast en del av fastigheten. Det ökar möjligheterna för en ny ägare att sätta sin prägel på verksamheten och utveckla efter sina egna idéer.

Restaurangen

Restaurangen erbjuder sittplatser såväl inomhus som på en balkong mot vattnet eller om så föredras på terassen in mot campingen. Idag erbjuds mat under högsäsong och under lågsäsong fungerar den som café. Här kan man hålla större sammankomster och några gånger under sommaren anordnas pub-kvällar med trubadur eller annan levande musik.

Förvärv av fastigheten

Försäljningserbjudandet innefattar såväl fastigheten som verksamheten och det handlar i det här fallet inte om en arrendetomt utan om ett fastighetsförvärv.

Går du i tankar på att förvärva en campingverksamhet är detta objekt definitivt värt att titta på.

 

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region