E-handelsföretag inom kosmetik

Bransch: E-handel
Antal anställda: 2 - 3
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

E-handelsföretag / postorderföretag som sålt kosmetiska produkter av kända varumärken med 25000 kunder som tecknat sig för domänens nyhetsbrev och 115000 registrerade kunder totalt, i Sverige och utomlands.
Omsättning har de senaste åren legat på mellan 4 och 6 milj. kr per år.

Möjligheter

Företaget erbjuder goda möjligheter till expansion på flera sätt. Det kan ske genom ökad marknadsaktivitet, t ex via sociala medier eller genom att addera produkter till befintlig kundstock. Har ni egen kompetens inom “sociala medier” kommer ni att finna att det utgör en stor fördel när ni ta över företaget. Med sociala medier är det möjligt att öka tillflödet av nya kunder till företaget. Det väl inarbetade domännamnet bygger förtroende för kompetens inom E-handel. Det öppnar också för att nya sortiment kan läggas till. Verksamheten har god lönsamhet och är enkelt flyttbar. Hela verksamheten inklusive lager ryms på 50 till 75 kvadratmeter. E-handelsstrukturen ingår, domännamn, kundstock och varulager samt hjälp av säljaren att komma igång om så önskas.

Köparens kompetens

Har du redan ett e-handelsföretag kan du med ett förvärv snabbt vinna nya kunder och ett känt domännamn som medger breddning av utbudet. Har du flyttat ut från storstaden och försöker finna en ny intressant verksamhet. Då kan du flytta det här företaget till ditt nya boende. Är du kunnig inom kosmetik är det här en chans att tjäna något på ditt kunnande. Oavsett vilka skäl du har gör du här ett förvärv med många möjligheter.

Ytterligare information

För ytterligare information kontakta företagsmäklare Finn Torell på telefon 070- 267 18 50 eller finn.torell@tactic.se. Sekretessavtal krävs för att få veta mer om denna verksamhet.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region