Digital transaktionsplattform inom elentreprenader med stor och internationell utvecklingspotential

Bransch: E-handel
Antal anställda: 1
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

PÅ uppdrag av utvecklare och entreprenörer presenterar TACTIC idag en het affärsmöjlighet! En digital färdig transaktionsplattform för affärer och transaktioner inom alla former av elentreprenader.

Marknaden för elentreprenader är glödhet och drivs av en mängd samverkande faktorer bl.a. elektrifieringen och digitaliseringen i samhället, som överallt kräver professionella yrkesmässigt utförda och godkända elinstallationer. Sverige skall under kommande år mångdubbla som elanvändning på alla områden. Detta driver efterfrågan på allt från solpaneler, laddstationer för elfordon, digitala nätverk och över allt enkelt nåbara eluttag för alla elprylar.

Aktuella digitala transaktionsplattform effektiverar för utsättningarna för att snabbt och enkelt knyta ihop behovsägaren dvs. kunden med professionella elinstallatörer som hör av sig och bokar in möte och installation blixtsnabbt. Kunden slipper vänta kan få ett fast konkurrenskraftigt pris för installationen och slipper oroa sig för överdebiteringar.

Plattformen är utvecklad och testkörd i Stockholm med mycket goda resultat. För närvarande används plattformen för elentreprenader men kan enkelt anpassas och även användas för alla andra former av entreprenader vvs, bygg, snickeri, ventilation, förnyelsebar energi, nätverk, IT/data m.m. Dessutom kan verksamheten vidareutvecklas och lanseras internationellt.

Topp tillfälle för relevant aktör som förstår möjligheterna och potentialen till snabb utveckling.

Kontakta TACTICs ansvarige företagsmäklare Christofer Friberg för mer information. Prospekt finns att få del av efter tystnadspliktsavtal/NDA.

Tel. 0709-146 970 christofer.friberg@tactic.se

Välkommen!

 

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region