Fastighet med hotellverksamhet i ett av Bohusläns bästa lägen

Bransch: Fastighetsbolag
Område: Götaland
Antal anställda: 1-2
Omsättning: 1 - 2.5 mkr
Köpeskilling: Bud
Sekretessförbindelse: Ja

Nu finns en chans att köpa in sig i en fastighet med välfungerande hotellverksamhet med ett av Bohusläns bästa lägen. Fastigheten är anrik och erbjuder sex rum samt en svit (30 kvm), samtliga är nyrenoverade med hög standard. Möjligheter finns att vidareutveckla verksamheten med exempelvis restaurang eller café/bar samt konvertera en del av fastigheten för att kunna erbjuda fler rum på sikt. Hotellet uppvisar konsekvent höga betyg i kundrecensioner (Hotels.com: 8,8) och passar både par och den lilla familjen.

Fastigheten har ett mycket strategiskt och unikt läge i Bohusläns havsband som innebär stor rörelse av förbipasserande samt havsutsikt. Beläggningen på sommaren är ca 100% men möjligheten att ta emot gäster finns året om.

70% av rörelsen och fastigheten ägs av en aktiv part som sköter driften tillsammans med en deltidsanställd. 30 % ägs idag av en passiv partner som nu vill sälja sin andel.

För en köpare finns alltså möjlighet att antingen köpa in sig som passiv partner alternativt själv aktivera sig i driften av hotellet. Det finns även en möjlighet att endast köpa in sig i fastigheten om man inte vill ta del av hotellets verksamhet.

Förutom ytorna som idag används till hotellverksamheten finns även en lägenhet (40 kvm) som används av majoritetsägaren samt en oinredd vind där det finns färdiga arkitektritningar för att bygga till en mindre vindslägenhet (förutsätter beviljat bygglov). Vindsvåningen eller sviten kan förstås också nyttjas som stadigvarande lägenhet för den nya köparen.

Den som äger 30 % av fastigheten får en direktavkastning på 10.000kr/mån som erläggs av hotellverksamheten.

Mer detaljer om fastigheten erhålles efter påskriven sekretessförbindelse.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region