Fastighet till salu i centralt läge med möjlighet till affärsverksamhet

Bransch: Fastighetsbolag
Område: Götaland
Antal anställda:
Omsättning: 0 - 1 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Sekelskiftesfastighet byggår 1908 till salu i centralt läge i Tranås på småländska höglandet men ändå lite avskilt. Fastigheten säljes delvis möblerad med anpassade möbler. Tomt ca 6.113 m2 med skoglig karaktär. Total boyta 471 m2 med 14 rum samt 128 m2 i källarplan med tvätt, matkällare och bastu. Varsamt renoverad i gott skick. Fastigheten är ett av ortens finaste hus enligt lokalinnevånare på orten. Fastigheten är ansluten till det lokala fjärrvärmenätet och är även ansluten till lokalt fibernät. Har ett högt läge med utsikt över hela staden från panoramarummet högst upp i fastigheten. Finns ett antal verandor i olika plan. I närområdet finns 18-hål golfbana med restaurang och sjön Sommen med allt vad den kan erbjuda i form av sjöliv. Ligger efter järnvägen Stockholm – Göteborg – Malmö som en knutpunkt vilket möjliggör arbetspendling till större tätort eller studier.

Fastigheten kan användas till företagsverksamhet samt eget boende. Om man önskar det kan en stor del av befintliga kontorsmöbler medfölja. Möjlighet finns att bygga ytterligare fastigheter på tomten .

Möjlighet att bygga om till ett antal lägenheter eller en blivande BRF-förening.  För att se bilder se Fastighetsbyrån i Tranås ” Ekliden 9 ” .

Begärt pris Högstbjudande.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region