Investerare söker investeringsmöjlighet

Bransch: IT / Data
Område: Sverige
Antal anställda:
Omsättning: 10 - 25 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

I samarbete med TACTIC, söker nu ekonom och investerare investeringsobjekt inom it/teknik i Sverige.

Sökprofil

Investeraren söker möjlighet att förvärva upp till 100% av aktierna eller kontrollpost i ett IT- eller tekniskt orienterat bolag i Sverige. Med kompetent personal, etablerad struktur och rutiner.

Investeringskapaciteten ligger på motsvarande 1,5-2 MSEK exempelvis placerade som en kontrollpost i ett lämpligt teknik./IT-bolag eller liknande verksamhet .

Investeraren är;

  • Intresserad av att förvärva bolag upp till max Förvärvsbelopp motsvarande 1,5-2 MSEK.
  • Investeraren är tillgänglig och kompetent av att även gå in operativt i aktuellt bolag inom IT eller inom administrationen gärna med teknisk inriktning. Detta för att arbeta och bidra till bolagets utveckling och expansion.
  • Öppen för objekt med geografisk relevans över hela Sverige. Investeraren söker med fördel teknik-/IT-bolag men även öppna för andra liknande typer av bolag.
  • Tidsramen för planerade förvärvet är fr.o.m. omgående hösten 2021 och löpande framöver, enligt separata överenskommelser.

TACTIC kan till detta projekt potentiellt, och enligt separat ö.k. med uppdragsgivaren/investeraren, initiera tillkommande kontakter med finansiärer i vårt nätverk med kapacitet att tillhandahålla företagskrediter för aktuella förvärv enligt konkurrensmässiga villkor.

Anmäl intresse och ev. förslag till ansvarig mäklare Christofer Friberg, TACTIC Företagsförmedling, www.tactic.se Tel. 0709-146 970 christofer.friberg@tactic.se

 

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region