Investerare söker investeringsmöjlighet

Bransch: IT / Data
Område: Sverige
Antal anställda:
Omsättning: 10 - 25 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

I samarbete med TACTIC, söker nu ekonom och investerare investeringsobjekt inom it/teknik i Sverige.

Sökprofil

Investeraren söker möjlighet att förvärva upp till 100% av aktierna eller kontrollpost i ett IT- eller tekniskt orienterat bolag i Sverige. Med kompetent personal, etablerad struktur och rutiner.

Investeringskapaciteten ligger på motsvarande 1,5-2 MSEK exempelvis placerade som en kontrollpost i ett lämpligt teknik./IT-bolag eller liknande verksamhet .

Investeraren är;

  • Intresserad av att förvärva bolag upp till max Förvärvsbelopp motsvarande 1,5-2 MSEK.
  • Investeraren är tillgänglig och kompetent av att även gå in operativt i aktuellt bolag inom IT eller inom administrationen gärna med teknisk inriktning. Detta för att arbeta och bidra till bolagets utveckling och expansion.
  • Öppen för objekt med geografisk relevans över hela Sverige. Investeraren söker med fördel teknik-/IT-bolag men även öppna för andra liknande typer av bolag.
  • Tidsramen för planerade förvärvet är fr.o.m. omgående hösten 2021 och löpande framöver, enligt separata överenskommelser.

TACTIC kan till detta projekt potentiellt, och enligt separat ö.k. med uppdragsgivaren/investeraren, initiera tillkommande kontakter med finansiärer i vårt nätverk med kapacitet att tillhandahålla företagskrediter för aktuella förvärv enligt konkurrensmässiga villkor.

Anmäl intresse och ev. förslag till ansvarig mäklare Christofer Friberg, TACTIC Företagsförmedling, www.tactic.se Tel. 0709-146 970 christofer.friberg@tactic.se

 

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region