Lönsam design- och inredningsbutik strax norr om Stockholm

Bransch: Butik
Område: Stockholm
Antal anställda: 3 (en månadsanställd och två timanställda)
Omsättning: 5 - 10 mkr
Köpeskilling: 1300000 - Ägaren avser att ta ut sedvanlig utdelning.
Sekretessförbindelse: Ja

Hemmet har alltmer blivit en plats som man lägger en hel del pengar, tid och kraft på. Vi renoverar, flyttar eller köper nytt hus eller lägenhet. Vi vill ha det fint hemma med saker och färger vi tycker om. Ledordet för butiken är att man ska kunna unna sig saker då och då, till vettiga priser. Affärsidén för denna butik är att sälja inredningsdetaljer via butiken i ett attraktivt område strax norr om Stockholm.

Butiken säljer väl utvalda möbler och heminredning med stark karaktär som är anpassad till moderna och stilmedvetna kunder. Butiken har upparbetat ett stort antal återkommande kunder. Här finns ett stort värde för rätt köpare att arbeta vidare med dessa kunder med företagets varumärken för att maximera resultatet för varje kundbesök.

Vidare bor det många kapitalstarka kunder nära butiken som gärna uppskattar extra kvalité och en high-end profil på artiklarna, även om det finns billigare artiklar. Att butiken är välrenommerad indikerar att man även har kunder från Stor-Stockholm och butiksägaren håller sig också uppdaterad vad som är den nuvarande trenden.

Butikens lokalisering på en huvudgata valdes med omsorg när den öppnades för nära 7 år sedan då det saknades en välsorterad inredningsbutik i området. Butiken har sedan dess omsatt mer än budgeterat och är lönsam. För rätt person är det fullt möjligt att öka både omsättning och vinst ännu mer. Butiken är omtyckt och välbesökt med med många stamkunder.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region