Lönsamt nischat teknikföretag

Bransch: Service & Tjänster
Antal anställda:
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Unik möjlighet att förvärva ett lönsamt nischat teknikföretag med rörpost som huvudnäring och som står för ca 80 % av verksamheten. Företaget är sedan många år tillbaka verksamma inom denna nisch och har under senare år även kompletterat rörelsen med både passersystem och porttelefoni. Det sistnämnda med mycket god tillväxt under 2017.

Omsättningen 2018: 4,5 mkr (ex. moms).

Rörelseresultat: 338 tkr.

Omsättningen för 2019 ligger på ca 4,5 mkr (ex moms) enligt prognosen.

Företaget ansvarar för hela processen från försäljning till installation, service och underhåll inom samtliga tre affärsområden. Inom rörposten har man agenturen i Sverige för ett av de större rörpostsystemen på marknaden och för porttelefonin har man blivit ackrediterad för ett välkänt kvalitetsmärke under 2017.

Kunderna gällande rörpost finns framförallt inom sjukvården och industrin men även inom butiksnäring, på flygplatser och inom större statliga institutioner. De två förstnämnda med stor tillväxtpotential.

I dag finns man i hyreslokaler med kontor och lager i Stockholms län men med tanke på att kunderna finns över hela Sverige är verksamheten flyttbar.

Här har man chansen att ta över en fin verksamhet med gott renommé och möjligheter att öka omsättningen i en nära framtid.

Hela företaget säljes i första hand genom överlåtelse av aktier.

I detta ärende arbetar vi med sekretess.

OBS! Vänligen respektera att inte störa personalen, kontakta ansvarig mäklare för eventuell visning.

För mer information kontakta företagsmäklare Mats Eriksson, TACTIC Företagsförmedling, 070-462 97 55, mats.eriksson@tactic.se.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region