Mäklarkontor

Bransch: Service & Tjänster
Område: Stockholm
Antal anställda:
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Fastighetsmäklarkontor som är verksamt i en attraktiv inflyttningskommun som gränsar mot Stockholm stad söker en ny ägare. Man verkar på en bostadsmarknad med hög efterfrågan och är en av Stockholmsområdets attraktivaste marknader för bostäder. Kontoret har verksamt i mer än 35 år. Idag är man en av de ledande fastighetsmäklarkontoren i sitt område och har under åren byggt upp ett stort förtroende hos kunder och samarbetspartners. Kontoret får idag många uppdrag på rekommendationer från köpare och säljare. Idag arbetar tre fastighetsmäklare och en assistent och det finns potential för fyra till fem fastighetsmäklare på detta kontor. Man tillhör idag en av de största rikstäckande kedjorna.

Ägarna till kontoret vill fortsätta att arbeta kvar och därför passar detta kontor väldigt bra för dig som vill ta nästa steg, dvs att driva ett eget fastighetsmäklarkontor. Här har du möjlighet att få råd och stöd från de tidigare ägarna och dessutom ingå i en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i landet.

För ytterligare information kontakta Företagsmäklare Mikael Krusemeng på telefon, växel 018- 38 66 00 eller direkt på telefon nr 070- 216 64 90. Sekretessförbindelse krävs.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region