Multianläggning, Kalix älv

Bransch: Hotell & Turistnäring
Område: Kalix älv
Antal anställda:
Omsättning:
Köpeskilling: Tala med mäklaren

För en kreativ företagare finns här, en utvecklingsbar multianläggning, att förvärva. Läget är ypperligt, bara metrar från Kalix älv.

Vad sägs om dessa möjligheter;

Verksamheter

café, lunch, middag, konferens, lokaler för uthyrning, aktivitetsområde, guidade turer i en spännande historisk miljö, fiskeäventyr, skoterupplevelser, hundspannskörningar, dressintur på järnvägsspår, svamp- och bärmarker, forsfärder, sommarläger, kursverksamhet m m. Dessutom tillgång till fullstor fotbollsplan, egen salong för bio, revy, föreläsningar, underhållning, egen gymnastiksal samt att till restaurangdelen finns en stor uteplats.

Sedan tidigare har här bedrivits restaurangverksamhet (extern part), uthyrning av lokaler bl a till privat bostad, Migrationsverket m fl

Möjlighet till ombyggnad för boende, uppsättande av stugor etc.

Driva restaurangdelen?

Det kan även finnas ett intresse att annan företagare kan driva enbart restaurangdelen eller liknande i samarbetet med anläggningens ägare.

Gällande fastigheten är byggnaden i 2 plan samt ett källarplan, totalt drygt 1 000 kvm, gymnastiksal, 220 kvm + lika stort i nedre plan (omklädning, dusch samt lokal), finns även en förrådsbyggnad på ca 120 kvm. Tomten är ca 5700 kvm.

Inget personalövertagande.

Bud

Det finns en förväntan om en köpeskilling för hela anläggningen, men vi emotser bud. Vi förbehåller oss rätten att slutförhandla med intressent, som både har en bra vision, ett bud som kan accepteras och finansieringen ordnad.

Kontaktperson: Sten-Ove Eriksson, Auktoriserad Företagsmäklare, 070-541 04 05

Fastigheten säljs i samarbete med reg fastighetsmäklare Ann Christin Arnhamn, annchristin.arnhamn@tactic.se

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region