Färdigutvecklad app riktad mot sociala och aktiva människor

Bransch: E-handel
Antal anställda:
Omsättning: 0 - 1 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Företag säljes:
App som riktar sig till människor och grupper som vill träffa andra och skapa sig nya sociala sammanhang eller utöka sitt umgänge.
OBS! Ingen dejting-app.

Användarna skapar sina egna aktiviteter och bjuder in andra användare i närområdet. Vad sägs om en ”halv åtta hos mig”-afton, padel, promenad, cykling, pubrunda etc. Hitta andra som delar ditt intresse eller sök efter nya sammanhang som väcker din nyfikenhet.  För de aktiva, kulturella, nyinflyttade, föräldralediga eller bara socialt drivna som vill lära känna fler människor. Användarna sätter sina egna gränser för vad man vill göra.

Syftet är att göra det enklare för människor att träffas utanför mobilen eller datorn vilket ska öka den sociala samvaron samt att ta bort den skadliga ofrivilliga ensamheten som finns i samhället. Med tanke på den sociala isolering många dessutom nu tvingats till på grund av Coronaviruset finns det stora möjligheter att marknadsföra sig brett som en lösning på ett uppdämt behov i samhället. För den som har kapital och kompetens att skala upp potentialen utanför Sverige är den möjligheten förhoppningsvis större än någonsin inom kort.

Appen är idag ett koncept framtaget av en större verksamhet men paketeras i nybildat AB när köpare finns på plats.

Pris: Bud

Mer info erhålles efter påskrivet sekretessavtal.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region