Detta är ett kommande objekt.

Snabbväxande markentreprenadföretag Stockholm Norr

Bransch: Bygg & Entreprenad
Område: Stockholm
Antal anställda: ca 20
Omsättning: 10 - 25 mkr
Köpeskilling: Tala med transaktionsmäklaren Christofer Friberg 0709-146 970
Sekretessförbindelse: Ja

TACTIC har återigen fått förtroendet att förmedla och leda transaktionen och försäljningen av ett av Sveriges mest snabbväxande markentreprenadföretag, i detta fall verksamt med huvudkontor på Stockholm Norr och med kunder och projekt över hela Stockholm Mälardalen.

Företaget startades 2018 av två drivna unga entreprenörer, som förstår hur man bygger ett förtroendebaserat kvalitetsinriktat företag inom markentreprenader och anläggning av utemiljöer med fokus på företagsmarknaden med fokus i Stor-Stockholm.

Företaget har drygt 20 anställda och drivs idag med i full beläggning av befintlig personal. Detta avspeglar sig i en lönsam verksamhet med snabbväxande omsättning idag i spannet 15-20 MSEK.

Bolaget innehar ett antal moderna mindre entreprenadmaskiner som går för fullt ute hos kunderna.

De två ägarna har lagt all sin tid, kompetens och omsorg om bolagets utveckling och lönsamhet och känner nu att tiden är mogen att hitta exempelvis en lite större aktör som ser möjligheterna och vill ta bolaget vidare in i nästa tillväxtfas, exempelvis antingen rikstäckande utveckling eller mot änmer specialiserade snabbväxande områden inom entreprenadbranschen.

Projekt är nyligen under April 2022 etablerat. Förvärvsmöjligheten och projektet kommer inom kort, Maj månad 2022 presenteras mer i detalj.

Är du nyfiken eller vill söka mer information, ta kontakt med ansvarig transaktionsmäklare/rådgivare: Christofer Friberg, TACTIC Group, tel. 0709-146 970 christofer friberg@tactic.se www.tactic.se

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Byggföretag

Bransch: Bygg & Entreprenad
Omsättning: 10 - 25 mkr

Byggföretag i Malmö med god lönsamhet, och bra omsättning. Företaget etablerades 2009. Företaget har...

Läs mer
Se alla objekt

Liknande objekt i samma region

Kosmetik klinik

Bransch: Service & Tjänster
Omsättning: 1 - 2.5 mkr

Vi har nöjet att förmedla nedanstående fina kosmetik- och agentur företag. • Upparbetad utbildningsverksamhet...

Läs mer