Snabbväxande markentreprenadföretag Stockholm Norrsidan mellantunga segmentet.

Bransch: Bygg & Entreprenad
Område: Stockholm
Antal anställda: ca 20
Omsättning: 25 - 50 mkr
Köpeskilling: Tala med transaktionsmäklaren Christofer Friberg 0709-146 970
Sekretessförbindelse: Ja

TACTIC har återigen fått förtroendet att förmedla och leda transaktionen och försäljningen av ett av Sveriges mest snabbväxande markentreprenadföretag, i detta fall verksamt med huvudkontor på Stockholm Norr och med kunder och projekt över hela Stockholm Mälardalen.

Företaget startades 2018 av två entreprenörer, som förstår hur man bygger ett förtroendebaserat kvalitetsinriktat företag inom markentreprenader och anläggning av utemiljöer med fokus på företagsmarknaden med fokus i Stor-Stockholm.

Företaget har drygt 20 anställda, både heltid och timanställda, arbetar även med underentreprenörer och vid behov inhyrda maskiner och drivs idag med i full beläggning av befintlig personal. Detta avspeglar sig i en lönsam verksamhet med snabbväxande omsättning idag i spannet 25-30 MSEK.

Bolaget innehar ett antal moderna mindre entreprenadmaskiner som går för fullt ute hos kunderna, samt som vid behov kompletteras med hyresmaskiner.

De två ägarna har lagt all sin tid, kompetens och omsorg om bolagets utveckling och lönsamhet och känner nu att tiden är mogen att hitta exempelvis en lite större aktör som ser möjligheterna och vill ta bolaget vidare in i nästa tillväxtfas, exempelvis antingen rikstäckande utveckling eller mot änmer specialiserade snabbväxande områden inom entreprenadbranschen.

Förvärvsmöjligheten kan efter uttryckt intresse presenteras mer i detalj, med prospekt och detaljer efter sekretess, samt i direkt kontakt och möte med ägaren.

Är du nyfiken eller vill söka mer information, ta kontakt med ansvarig transaktionsmäklare/rådgivare: Christofer Friberg, TACTIC Group, tel. 0709-146 970 christofer friberg@tactic.se www.tactic.se

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region