Topplacerat Escape Room företag till salu!

Bransch: Service & Tjänster
Område: Stockholm
Antal anställda:
Omsättning: 5 - 10 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

OBS! Objektet är sålt.

Detta Escape Room företag som legat i topp på TripAdvisor i kategorin Spel & Nöjen under hela 2018 är nu till salu. Med omdömen där hela 88% givit betyget utmärkt (5,0) visar att detta Escape Room är ett av det absolut populäraste och mest välrenommerade både i Stockholm och över hela Sverige i denna kategori.

Under 2018 har företaget investerat och arbetat vidare med att automatisera spelövervakningen för att kunna effektivisera och kostnadsreducera verksamheten samtidigt som man varit lika mån att upprätthålla sitt goda rykte och renommé på Spel & Event marknaden.

Omsättning 2017: 4 800 tkr.

Rörelseresultat: 440 tkr.

Företaget har ändå sedan starten 2015 strävat efter att hålla en mycket hög servicenivå med kunnig och motiverad personal förutom att man lyckats ta fram tre kluriga och uppskattade spelgåtor för kunderna att lösa.

Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler centralt i Stockholm.

Vid en överlåtelse av företaget kommer de nuvarande ägarna bistå med ett antal konsulttimmar där man delger de senaste spelidéerna och andra strategiska tankar till hur man kan utveckla verksamheten vidare för framtiden.

Omsättning (prognos) 2018: 5 300 tkr.

Rörelseresultat (prognos): Positivt.

Hela företaget säljes i första hand genom överlåtelse av aktier.

I detta ärende arbetar vi med sekretess.

OBS! Vänligen respektera att inte störa företagets personal, kontakta ansvarig mäklare för visning.

Prospekt med utförlig information erhålles efter kontakt med företagsmäklare Mats Eriksson, TACTIC Företagsförmedling.  Tfn: 070-462 97 55, mats.eriksson@tactic.se.

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region