Transporttjänster för artister

Bransch: Service & Tjänster
Område: Stockholm
Antal anställda: 1
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

OBS! Objektet är sålt.

Det enda etablerade transportföretaget för etablerade artister och deras band som erbjuder bekväma och specialanpassade artistbussar att hyra är nu till salu. Företaget hade vid starten ett fåtal bussar och fordon men har genom förvärv under de senaste åren nu byggt upp en flotta med ett 20-tal turnébussar och liknande fordon. Bussarna kan hyras per dygn men betydligt vanligare är uthyrning på mellan 1 – 4 veckor åt gången, ibland månader i sträck.

Kundkretsen är framförallt de absolut största artistbokarna och agenterna i Sverige. Totalt har man en kundstock på över ett 100-tal kunder varav de 20 största är återkommande ett flertal gånger per år.

Med en översiktlig och användarvänlig hemsida har man gjort det enkelt för kunderna vid bokning. Lika lätt och smidigt går det att hitta annan viktig information inför resan.

Som potentiell ny ägare får du möjlighet att bygga vidare på ett unikt koncept med stora möjligheter att utöka och förbättra marknadsföringsaktiviteterna gentemot den nuvarande kundstocken. Samtidigt finns en stor privatmarknad som är helt obearbetad.

Omsättning 2018 (ej rev): 3,3 mkr (ex.moms).

Omsättning (p) 2019: 3,3 mkr (ex. moms).

Hela verksamheten säljes genom en överlåtelse av aktier eller via en inkråmsöverlåtelse.

I detta ärende arbetar vi med sekretess.

OBS! Vänligen respektera att inte störa personalen, kontakta ansvarig mäklare för eventuell visning.

Prospekt med utförlig information erhålles efter kontakt med företagsmäklare Mats Eriksson, TACTIC Företagsförmedling, 070-462 97 55, mats.eriksson@tactic.se.

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region