Välkänd inredningsbutik Online säljes

Bransch: E-handel
Antal anställda:
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

… med ett handplockat, noga utvalt sortiment från både kända och nya, spännande varumärken”

Nu öppnas en unik möjlighet att få förvärva en av Sveriges ledande Online-butiker med inriktning på inredning. Ca 70% av försäljningen är via Drop Shipping och antalet artiklar uppgår till ca 3 500, fördelat på ett 70-tal varumärken. Verksamheten är lättskött och drivs i dagsläget av en person och bygger på ett bra erbjudande till kund. Antalet beställningar är normalt 5-6 per dag där den genomsnittliga ordern uppgår till ca 2 000 kr, inklusive moms. Vid högsäsongen oktober till december läggs i genomsnitt ca 7-8 beställningar/dag. Vidare är det ytterst få returer, runt 4-6 per månad. Onlinebutiken är Sveriges största återförsäljare av ett antal ledande varumärken, har exklusivitet på ett varumärke samt är utvald som ett ytterst fåtal Online-butiker att få sälja vissa andra varumärken. Omsättningen under det senaste räkenskapsåret är ca 2,5 mkr varav vinst ca 400.000 SEK. Ägaren håller nu på att avveckla sin butikslokal vilket kommer ge en ytterligare intäktsökning om ca 200.000 SEK/år.

Bolagets kunder har en övervikt på medelålders människor med god ekonomi, men kunder återfinns inom alla åldrar över hela landet och även i västra delen av Europa. Många är återkommande kunder sedan flera år.

Onlinebutiken är certifierad, det vill säga innehar certifieringen Trygg E-handel, vilket visar att e-handlaren står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot konsument.

Marknadsföringen är välutvecklad och bland annat har man en ytterst SEO-anpassad webbutik som gör att butiken rankar högt bland sökresultaten på Google. Affärsmodellen är skalbar och tillsammans med upparbetade leverantörskontakter under många år, lojala återkommande kunder och minimalt varulager är denna affärsmöjlighet unik i sitt slag.

Ta kontakt med John Lidén 0763-946 105, john.liden@tactic.se eller Mikael Dierks 0709-217 217, mikael.dierks@tactic.se vid intresse.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region