Tactic presenterar möjlighet till bolagsförvärv innefattande paketerade villaliknande vårdfastigheter i Uppsala.

Bransch: Fastighetsbolag
Område: Stockholm, Uppsala
Antal anställda:
Omsättning: 0 - 1 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Paketerat fastighetsbolag med vårdklassade villaliknande fastigheter i Uppsala!

Idealiskt för expanderande vårdverksamheter. Betydande utvecklingspotential!

Paketerad vårdfastighet #1

Rymlig villaliknande särskilt utrustad och godkänd vårdfastighet, totalt 180 kvm, i närheten av centrala Uppsala. Rymlig disposition med öppna ytor , 7 sovrum kombinerat i markplan och källarplan. Källarplanet är tekniskt specialutrustat för att optimera luftkvaliteten och kontinuerligt ventilera bort fukt som normalt finns under bottenplattan i alla hus med källarplan, vilket optimerar inomhusklimatet och luftkvaliteten i källarplanet. Källarplanet innehåller stort hobbyrum med plats för exempelvis biljard- eller för bordtennis. Därutöver en rymlig hobbyverkstad samt separat teknikrum, större tvättrum med dusch och tvätt- och torkmaskin. Dessutom ett större och ett mindre sovrum samt separat toalett och förrådsutrymme.

Markplanet bjuder in till luftig och ljus inredning med entréhall med separat WC, öppet ljust kök med utgång till terrass, större vardagsrum, samt totalt 5 sovrum. Idealisk disposition och goda utrymmen för vårdverksamheter och med gott om förvaringsmöjligheter.

Vårdfastigheten är särskilt uppgraderat och kontrollerat/godkänt med brandlarm, avseende ventilation samt klassat och godkänt som vårdfastighet vilket öppnar särskilda möjligheter för antingen vårdverksamheter eller andra näringsverksamheter.

Plan lummig villaträdgård med fruktträd öppna ytor och enkel angöring med bilar direkt från gatan. På markplan, intill huset mot gatan finns ett separat vidbyggt 2-delat hobbyrum som kan användas som musikstudio hobbyrum eller exempelvis annan hobbyverksamhet.

Videointro vårdfastighet Uppsala

För en kort videointroduktion av fastigheten, vänligen se  https://youtu.be/PZj_NlaAzrM 

Vårdfastighet Uppsala

Paketerad vårdfastighet #2

Det andra objektet utgörs av en likafullt paketerad anpassad nybyggd modern vårdfastighet strax utanför Uppsala, i Åkerby. Toppmodern läcker vårdfastighet, totalt 180 kvm i ett plan på lugn och fin trädgårdstomt i lantlig miljö. Gott om sovrum med uppdelad sovavdelning med 4 sovrum i olika väderstreck, samt tillkommande separat arbetsrum/samtalsrum. Stort modernt öppet vardagsrum med utgång till vidbyggd terrass i två väderstreck, i  direkt anslutning till modernt öppet kök. Separat klädvårdsdel. Alla rum har fönster direkt mot trädgården.

Modern vårdfastighet Uppsala-Åkerby

Båda vårdfastigheterna kan förvärvas tillsammans eller enskilt enligt separat ö.k.

Välkommen att kontakta TACTICs mäklare  för mer information

Christofer Friberg 0709-146970 christofer.friberg@tactic.se

www.tactic.se

 

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region