Vaxholm; unikt tillfälle att förvärva samtliga 5 bostadsrätter i centrumläge (AAA-läge).

Bransch: Fastighetsbolag
Område: Stockholm
Antal anställda:
Omsättning:
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Här finns en fantastisk möjlighet att själv kunna disponera över hela fastigheten med nuvarande upplåtelser alternativt hyra ut lägenheterna och lokaler.

Fastigheten uppfördes 2014, innehållande 5 bostadsrätter samt övriga utrymmen med en bruksarea på totalt 585 kvm.

Bostadsrätter

Tre exklusiva etagelägenheter på 100-115 kvm vardera, vilka är inredda med genomgående parkettgolv och exklusiva material. Väggar och tak är målade i ljusa kulörer. Ljusinsläpp från flera håll med en egen uteplats på det övre planet. Totalt andelstal 63,46% för samtliga lägenheter.

Restauranglokalen på 160 m2 ligger på gatuplanet ut mot gågata och är modernt inredd med max 42 stolar inne och 34 stolar ute. Här ingår samtliga restauranginventarier av hög kvalitet. För närvarande drivs restaurangen endast som lunch- och cateringverksamhet, men stor potential finns med kvällsöppet och sprittillstånd. Andelstal 30,77%.

Det finns ytterligare en fristående lokal, 30 kvm i ett eget hus. Till denna lokal hör även en större uteplats.  Andelstal 5,77%.

Fastigheten ligger nära anslutning till bussterminal och övriga kommunikationer.

Idag är samtliga bostadsrätter inklusive lokaler (ej 30 kvm lokal) uthyrda på korttidskontrakt med avstående av besittningsrätt godkänt av hyresnämnden. Nedan visas hyresintäkter per år.

BRF (3 lägenheter + 2 lokaler)

Intäkter/år: ca 1.200.000 kr. 2017

Hänsyn ej tagen till årsavgifter.

Driftskostnader/år: ca 130.000 kr. (Driftkostnader från ekonomisk plan, maj 2016).

Hänsyn ej tagen till årsavgifter.

Restaurang (drivs i en av lokalerna), dagskassor i intervallet 8 – 15 tkr (lunch). Mycket stor potential finns i restaurangen som med kvällsöppet och sprittillstånd kan generera bra intäkter.

Övrigt

Samtliga bostadsrätter säljs till ”en köpare” som kan kontrollera hela fastigheten privat och via bolag.  Enstaka bostadsrätter säljes ej.

Stor utvecklingspotential finns för köparen, men vill man istället förvalta egendomen som ”hyresfastighet” så ger den en god direktavkastning med den andrahandsuthyrning som sker idag.

Vi bedömer detta vara en mycket bra affär pga en investering i ett antal exklusiva bostadsrättslägenheter som dessa tillsammans med bostadsrätter för lokaler i AAA-läge i Vaxholm är sannolikt en mycket god investering. Det är mycket sällan som objekt som dessa kommer ut på marknaden.

För den som vill hyra ut i andra hand erhålles en god direktavkastning som på ett mycket bra sätt förräntar gjord investering och samtidigt amortera eventuella banklån. För den som vill driva restaurangverksamhet i Vaxholm tillsammans med ett exklusivt boende är detta ett enastående tillfälle.

I detta ärende arbetar vi med sekretess. Sekretessförbindelse sänds ut efter intresseanmälan innan fullständigt prospekt delges intressent.

OBS! För mer information kontakta företagsmäklare Mikael Dierks, TACTIC Företagsförmedling, 0709-217 217. Vi arbetar i detta ärende tillsammans med Reg. Fastighetsmäklare Bengt Aresik på Hemmäklarna.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region