Halmstad

Peter Oscarsson, företagsmäklare

Postadress: Hamngatan 17, 302 43 Halmstad
Besöksadress: Hamngatan 17, Halmstad, Halland

Referenser

TACTIC förmedlar tillverkningsföretag i Halland

”När Ola Wilhelmsson i Halmstad började söka efter ett potentiellt tillverkningsföretag att förvärva kontaktade han  Peter Oscarsson på TACTIC företagsförmedling  i Halmstad för hjälp.  Inom ca två månader hittades ett optimalt företag, Ha Svets AB, till Ola.  Ola tyckte det var lätt att få tag på Peter vid frågor och  kan mycket väl tänka sig att anlita TACTIC och Peter igen vid ev. framtida affärsprojekt.”
TACTIC AB bildades 1991 och har utvecklats över tid. Vi har huvudkontoret i Stockholm men vi arbetar över hela landet där man söker utveckling och tillväxt. Vi arbetar målinriktat och utgår ifrån den verklighet våra uppdragsgivare finns i. Våra uppdragsgivare är framför allt små och medelstora företag som vill utvecklas för bättre resultat.”

Familjetrygg.se valde TACTIC Företagsförmedling i Halland

När Björne Williamsson skulle sälja sin e-handel  Familjetrygg.se  som säljer säkerhetsprodukter vände han sig till TACTIC företagsförmedlings företagsmäklare i Halland Peter Oscarsson. Familjetrygg.se grundades och drevs av Vanessa och Björne Williamsson och var ett familjeföretag. Under åren har säkerhet varit en stor del av bådas prioriteringar, såväl personlig såsom för hela familjen.
Inom ett par veckor efter det att uppdragsavtalet ingicks presenterades de första intressenterna för uppdragsgivaren; ”Det gick snabbt att få flera intresserade spekulanter – det dröjde inte mer än 2 veckor så hade Peter redan kontakt med 7 intresserade spekulanter,” säger Björn.
Vidare säger Björn att den företagsvärdering som gjordes ” av mitt företag som Peter på TACTIC kom fram till stämde väl överens med min värdering av verksamheten.”
Björn berättar att han hade ”ett jättebra samarbete med Peter och att ”han har verkligen lyssnat på mina önskemål men också lett mig rätt i processen med försäljningen. Om jag behövde så skickade jag bara ett SMS så fick jag kontakt med Peter, det var smidigt.”
Till sist säger Björn att han kommer att anlita Peter vid e.v. ny företagsöverlåtelse: ” Jag kommer definitivt anlita Peter vid min nästa företagsöverlåtelse.”

STÄDAB valde TACTIC Företagsförmedling

När Lizette Andersson skulle sälja sitt företag STÄDAB, grundat 1986 i Falkenberg, tog hon hjälp av Peter Oscarsson under 2022, företagsmäklare vid TACTIC Företagsförmedling i Hallandsregionen.  Efter att uppdragsavtalet ingicks presenterades de första intressenterna för uppdragsgivaren  ca 4 månader efteråt och i början av 2023 var affären klar.
Lizette var ”mycket nöjd” med samarbetet under processen med att sälja företaget och det var lätt att få tag på Peter vid frågor  samt kan tänka sig att anlita TACTIC företagsförmedling och Peter igen vid ev. nya  framtida affärsuppdrag.

Prenumerera på det här kontorets nyhetsbrev
Se alla objekt

Objekt i denna regionen

Grossist köpes

Bransch: Handel
Omsättning: 5 - 10 mkr

Vi representerar en kapitalstark och erfaren köpare som aktivt letar efter ett etablerat grossistföretag...

Läs mer