Skellefteå

Ingemar Grape, företagsmäklare

Bäckvägen 3, 975 61 Luleå

Ansvarar för objekt:

Objekt till salu CV

Sten-Ove Eriksson, auktoriserad företagsmäklare

Blomgatan 9, 973 31 Luleå

Sten-Ove är auktoriserad företagsmäklare utsedd av Sveriges Företagsmäklares Riksförbund.

 • Auktoriserad Företagsmäklare, utsedd av Sveriges Företagsmäklares Riksförbund
 • M & A specialist
 • Skapare av Konceptet TACTIC Företagsförmedling
 • Oberoende besiktnings- och värderingsman, förordnad av Sveriges Handelskamrar
 • Idrottslärare vid Gymnastik & Idrottshögskolan i Örebro
 • Konsult för utveckling av företag och affärsprojekt i Norrbotten och Mälardalen samt chef för det kommunala entreprenörscentret i Jokkmokk, 2001 – 2007
 • Distriktschef hos Företagarna i Norrbotten och VD för Företagarnas Service AB, 1999 – 2001
 • VD & egenföretagare i sportfack- & reklambranschen, 1985 – 1999
 • Första företaget registrerades mitten av 70-talet
 • Styrelseuppdrag Företagarna, inom idrottsrörelsen samt marknadschef Lira Luleå BK, elitfotboll, tidigare reklamchef hos Örebro SK, allsvensk bandy & fotboll.
 • Ansluten till Bolagsverkets register mot penningtvätt (lag 2017:630)

Referenser

TACTIC sålde konfektyr- och presentbutik i Boden

Anna Rosén ville sälja sin stora konfektyr- och presentbutik, Kioskpiraten i Boden och behövde få hjälp. Hon valde Sten-Ove Eriksson, auktoriserad företagsmäklare vid TACTIC Företagsförmedling. Anna berättar att Sten-Ove var ”snabb på att svara på frågor, även på kvällar och helger.” Det tog ca 4 månader innan rätta intressenterna började komma in i processen.
Jag tycker Sten-Ove skötte det hela ”bra och smidigt”. Givetvis skulle jag vända mig till TACTIC Företagsförmedling igen, om det skulle bli aktuellt, avslutar Anna.

TACTIC Företagsförmedling bakom stor affär

Leema Narasinghe kom till Sverige som flykting från Sri Lanka i slutet av 1990-talet. Hon har under åren byggt upp en stabil kundkrets genom Gammelstads Konditori & Café med Café Wienerhörnan, Ullas Café Kyrktorget samt ett fik på Coop Extra Örnäset under sina vingar. Under sommaren 2016 bestämde hon sig för att sälja företaget med alla verksamheter och valde att anlita företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson som arbetar i Luleå med omnejd.

Allt gick smidigt till och han lyssnade och svarade på alla frågor som både jag och köparen hade. Affären blev klar i december förra året och jag är jättenöjd. Jag rekommenderar verkligen TACTIC Företagsförmedling, säger Leema Narasinghe.

”Han gjorde ett fantastiskt jobb”

När Eva Modig bestämde sig för att sälja sitt företag Telefonpassningen i Boden hösten 2014 valde hon att anlita TACTIC Företagsförmedling. Efter rekommendationer kontaktade hon företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson och hon är nöjd med resultatet och den nya ägaren- Itell.

Jag trodde att affären skulle dra ut på tiden, men allt gick väldigt fort. Sten-Ove lyckades sälja mitt företag på bara några månader och han gjorde ett fantastiskt jobb. Jag rekommenderar andra företagare som ska sälja sitt bolag att anlita TACTIC Företagsförmedling.

Prenumerera på det här kontorets nyhetsbrev

Se alla objekt

Objekt i denna regionen