Referenser

TACTIC Företagsförmedling bakom stor affär

Leema Narasinghe kom till Sverige som flykting från Sri Lanka i slutet av 1990-talet. Hon har under åren byggt upp en stabil kundkrets genom Gammelstads Konditori & Café med Café Wienerhörnan, Ullas Café Kyrktorget samt ett fik på Coop Extra Örnäset under sina vingar. Under sommaren 2016 bestämde hon sig för att sälja företaget med alla verksamheter och valde att anlita företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson som arbetar i Luleå med omnejd.

Allt gick smidigt till och han lyssnade och svarade på alla frågor som både jag och köparen hade. Affären blev klar i december förra året och jag är jättenöjd. Jag rekommenderar verkligen TACTIC Företagsförmedling, säger Leema Narasinghe.

”Jag rekommenderar andra att köpa etablerade företag”

Annika Wiberg fick hjälp av Sten Wedin på TACTIC Företagsförmedling att köpa Gavle Central Konferens i Gävle i februari 2016. Hon är nöjd med samarbetet och kan blicka tillbaka på ett lyckat första år.

Jag rekommenderar andra att köpa etablerade företag. Du slipper bygga upp något från början eftersom det redan finns kunder och en affärsidé.

”TACTIC Företagsförmedling har gjort ett fantastiskt jobb”

Helene Göthe-Lorenz är en välkänd profil i Gävle och ligger bakom succén med Gavle Central Konferens. Hon har byggt upp företaget från grunden och har arbetat hårt med att skapa ett framgångsrikt koncept.

Jag startade Gavle Central Konferens 2003 och kände att det var dags för mig att göra något nytt, men jag ville inte sälja till vem som helst. Mitt mål var att lämna över företaget till någon som ville utveckla bolaget med nya tankar och idéer.

Helene Göthe-Lorenz kontaktade flera olika företagsförmedlingar innan valet föll på TACTIC och Sten Wedin.

Han är professionell och har hjälpt mig med alla frågor som jag har haft, både stora och på detaljnivå. TACTIC Företagsförmedling har gjort ett fantastiskt jobb och vi hittade en bra köpare som tog över företaget i februari 2016.

”Han gjorde ett fantastiskt jobb”

När Eva Modig bestämde sig för att sälja sitt företag Telefonpassningen i Boden hösten 2014 valde hon att anlita TACTIC Företagsförmedling. Efter rekommendationer kontaktade hon företagsmäklaren Sten-Ove Eriksson och hon är nöjd med resultatet och den nya ägaren- Itell.

Jag trodde att affären skulle dra ut på tiden, men allt gick väldigt fort. Sten-Ove lyckades sälja mitt företag på bara några månader och han gjorde ett fantastiskt jobb. Jag rekommenderar andra företagare som ska sälja sitt bolag att anlita TACTIC Företagsförmedling.

Börshajen tog hjälp av TACTIC Företagsförmedling

Börshajen är Sveriges snabbast växande utbildningsplattform med fokus på sparande och investeringar. Efter flera framgångsrika år i branschen ville de göra en värdering eftersom det fanns intressenter som funderade på att köpa in sig i bolaget. Företagsmäklaren Mikael Dierks arbetar i Stockholm med omnejd och hjälpte till med värderingen.

Han är helt fantastisk. Jag kom med mitt case ganska sent i veckan till honom och han arbetade hela helgen för att ta fram de siffror som jag behövde. Mikael gjorde verkligen det lilla extra för mig, egentligen mer än det. Jag är jättenöjd och rekommenderar honom varmt, säger Andra Farhad, vd.

MC&A valde TACTIC Företagsförmedling

När redovisningsbyrån MC&A bestämde sig för att växa genom förvärv valde de att anlita företagsmäklaren Mikael Dierks som arbetar i Stockholm med omnejd. Han plockade fram ett urval av företag som ansågs lämpliga utifrån de kriterier som fanns. MC&A valde att köpa Global Redovisning i Stockholm och de är mycket nöjda med affären och TACTIC Företagsförmedling.

Det kändes tryggt att arbeta med Dierks. Det är så många saker som kan falla genom stolarna, men han tog hand om allt. Jag behövde inte oroa mig över något. Jag är otroligt nöjd med hans arbete och jag skulle absolut kunna tänka mig att anlita honom igen, säger Danny Munschi, vd.

Sernys Högtidskläder valde TACTIC Företagsförmedling

Kristina Janson spenderade 20 år med att bygga upp Sernys Högtidskläder i Ängelholm med fokus på bland annat uthyrning av balklänningar, frackar och skräddartjänster. När hon bestämde sig för att sälja sitt företag valde hon att anlita företagsmäklaren Hans Karlsson som arbetar i Ljungby med omnejd, och i april 2017 blev försäljningen klar.

Det var jätteviktigt för mig att företagsmäklaren hade tystnadsplikt, säger Kristina Janson om kontakten med TACTIC Företagsförmedling.