OBS! Objektet är sålt.

Café / Restaurangrörelse med sommarcafé i Mariefred

Bransch:
Område: Svealand
Antal anställda:
Omsättning: 2.5 - 5 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Nu söker Elsas Skafferi som bedriver både café / restaurang  året runt och på sommaren bedriver man uteservering / glasskiosk en ny ägare. Man ligger väldigt strategiskt mitt i centrala Mariefred.

Här finns möjlighet att överta en väl inarbetad rörelse som startade 2009. Idag bedriver man verksamheten endast dagtid och det finns en stor potential att utveckla verksamheten kvällstid.

Uteservering / Glasskiosk har en väldigt bra lönsamhet sommartid. I Strängnäs kommun är Mariefred den del som har störst inflyttning. Mycket bra kommunikationer till Stockholm, 3 km till tågstation med tåg till Stockholm. Mariefred har en lång turistsäsong med mycket utländska besökare. Det vi säljer är inkråmet/rörelsen med alla inventarier.  Här erbjuder man sina kunder ett rikligt utbud allt från frukostmackor, lunch och fika till middag som man äter här eller tar med sig hem. Man har öppet dagtid alla dagar året runt.  På sommaren har man sitt sommarcafé öppet där man serverar glass, fikabröd, mackor och enklare maträtter.

För ytterligare information kontakta företagsmäklare Mikael Krusemeng.

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region