Lönsamt Café & Bar

Bransch: Mat & Dryck
Område: Svealand, Uppsala
Antal anställda:
Omsättning: 1 - 2.5 mkr
Köpeskilling: 775 000
Sekretessförbindelse: Ja

OBS! Objektet är sålt.

Nu finns det ett omtyckt café/krog/bar till försäljning nära hjärtat av Uppsala centrum med perfekt strategiskt läge i snabbt växande stadsdel. 

Verksamheten är välskött och drivs idag av två personer. Här finns 40 sittplatser i lokalen och 23 på uteserveringen. Lokalen är endast ett par år gammal och är därför väldigt fräsch med stora panoramafönster mot gatan. Köket har all utrustning som krävs för verksamheten som den drivs idag. Här finns också fullständiga alkoholrättigheter till -01:00 alla dagar vilket ej utnyttjas idag.

Nuvarande ägare har med sinnrikt entreprenörskap lyckats kombinera mathantverk och fikastunder till en unik upplevelse, här kan kunder njuta av ekologiskt kaffe/espresso med ett stort utbud av bakverk, kakor, tårtor och belgiska våfflor samt glassavdelning med kulglass och mjukglass. Matmenyn består utav ett brett utbud av varmrätter såsom pajer, bakpotatis, högrevsburgare, oumph, ciabatta m.m. samt sallader, räkmackor och mycket annat. Därutöver serverar man en populär frukostbrunch.

I baren finns ett varierande utbud utav öl, vin och drinkar. På sommaren finns en väldigt trevlig uteservering med sol hela dagen och med en avslappnad stämning under kvällen där många avnjuter ett glas vin eller en öl. Nuvarande ägare har skapat en populär nöjesplats i kvarteret med många stamgäster och har fått upp dagskassan på ett bra läge. Det byggs kraftigt i området med goda möjligheter för att höja snittet. I dagsläget är det för en ny ägare bara att sätta i nyckeln och köra vidare med samma koncept.

Väl värt ett besök för den som söker en bra verksamhet inom restaurang, krog, café med stora utvecklingsmöjligheter i Uppsala.

Köpeskillingen för inventarier och bolaget är 775 000 sek.

För ytterligare information kontakta företagsmäklare Mikael Krusemeng på 018- 38 66 00. Sekretessavtal krävs för att få veta mer om denna verksamhet.

 

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region