Företag med affärs- och projektledningssystem för byggindustrin!

Bransch: Bygg & Entreprenad
Antal anställda: --
Omsättning: 0 - 1 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Nytt mjukvarubolag med egenutvecklad programvara och med till hörande mobilapplikation söker nu investerare. Programvaran och tjänsteutbudet är utvecklat och anpassat av branschfolk sedan 2021, som vet vilka krav verkligheten ställer och vad för funktionalitet användaren kräver för effektivitet och lönsamhet. Bolaget står nu inför lansering och söker en ny operativ delägare för att på ett tidigt stadium vara med och bygga ett framgångsrikt bolag från starten. Möjligheterna ser onekligen mycket goda ut, med potentialen och målsättningen att växa kraftigt med god lönsamhet kommande år. Nuvarande ägare har lång erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen med ett brett kontaktnät inom densamma och många kunder.
De söker nu en aktiv delägare, som kan investera och bidra med kompetens inom främst marknadsföring, för att snabbt och med kraft lansera programmet på marknaden.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Grossist Bygg VVS VA Järnväg

Bransch: Bygg & Entreprenad
Omsättning: 1 - 2.5 mkr

Grossist som erbjuder ett omfattande sortiment av installationsprodukter, inklusive markavloppssystem, VVS-produkter, kabelskydd, byggmaterial, järnvägsutrustning...

Läs mer
Se alla objekt

Liknande objekt i samma region