OBS! Objektet är sålt.

FRISERSALONG I GÄVLE TILL SALU!

Bransch: Service & Tjänster
Område: Gästrikland
Antal anställda:
Omsättning: 1 - 2.5 mkr
Köpeskilling: Prisidé: 200 000 kr exkl. moms.
Sekretessförbindelse: Ja

Väletablerad Frisersalong i Gävle med låg hyra och goda utvecklingsmöjligheter

Salongen ligger i Handelshuset ”Gröna Kullen” i Bomhus och är den enda hårsalongen i området. Salongen har funnits i området i 34 år och har därför en stabil och trogen kundkrets med både dam-, barn och herrklippningar. Nu planerar nuvarande ägare att gå i pension och önskar därför sälja verksamheten.

Lokalen är ca 47 kvm och har två frisörstolar, en schamponering, personalrum med pentry, lager samt toalett. Det finns en stor gratisparkering utanför som gör det lätt för bilburna kunder. I dagsläget har salongen öppet endast 4 dagar per vecka och då med en frisör så det finns utrymme för att utöka verksamheten.

Salongen säljes i befintligt skick där det mesta ingår som t ex överlåtelse av hyresavtalet med en mycket förmånlig hyra samt kundregister, telefonlista, salongens inventarier och utrustning och varulager. Inkråmsöverlåtelse. Prisidé:  exklusive moms 200 000 kr.

Observera att all kontakt ska gå via företagsmäklaren, ingen kontakt får ske varken via telefon eller besök utan att det är bokat via företagsmäklaren, vänligen respektera detta!

För ytterligare information. Kontakta företagsmäklaren, Björn Mårtensson hos TACTIC Företagsförmedling,  bjorn.martensson@tactic.se eller 070-568 30 52.

Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region