Vill du äga ett företag som marknadsför tjänster inom Ekonomi- och redovisning, HR-och Personal samt IT och Webbutveckling

Bransch: Service & Tjänster
Område: Sverige
Antal anställda:
Omsättning: 0 - 1 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Vill du äga ett företag som marknadsför tjänster inom Ekonomi- och redovisning, HR-och Personal samt IT och Webbutveckling

Där man på ett enkelt sätt gör så att konsulter och uppdragsgivare hittar varandra. Konsulterna kan marknadsföra sig själva på denna sida och sina tjänster. Uppdragsgivare kan marknadsföra sig själva och dom uppdrag man söker konsulter till.

Detta görs genom att konsulter och uppdragsgivare på ett enkelt sätt hittar varandra och kan komma överens om uppdrag utan mellanhänder. Denna utvecklade plattform har en enorm utvecklingspotential för det som vill arbeta med att förmedla konsulttjänster mellan konsulter och uppdragsgivare.

Det vi säljer är en fullt utvecklad plattform och hemsida som är igångsatt. Bolaget säljs i sin helhet men önskar köparen ha säljaren delvis kvar som delägare och då tillsammans driva bolaget. Kan dialog om detta föras. Idag ägs verksamheten av ett aktiebolag och det är aktierna vi säljer i det bolag som äger denna plattform. För ytterligare information, kontakta företagsmäklare Mikael Krusemeng, telefon 070-216 64 90 eller mikael@tactic.se. Sekretessförbindelse krävs.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region