Kommersiell fastighet och lägenhetshotellrörelse i Stockholms län.

Bransch: Fastighetsbolag
Område:
Antal anställda:
Omsättning: 5 - 10 mkr
Köpeskilling: Tala med mäklaren
Sekretessförbindelse: Ja

Vi har fått den unika möjligheten att sälja denna mycket intressanta centralt belägna lägenhetshotellrörelse med egen fastighet.

Hotellrörelsen med idag 20+1 exklusiva lägenheter ligger i fastigheten. Hotellets mindre lägenheter är från 25 till 30 kvadratmeter och de större lägenheterna är 40 kvadratmeter stora. På bottenplan är de lite mindre lägenheterna placerade, och på plan 2, de större.

Fastigheten består av två byggnader med en total bruksarea på 1270 m2 (860 m2 + 410 m2), varav lägenheterna står fn. för cirka hälften av denna yta. Fastigheten har en extern hyresgäst.

Idag finns bygglov att inreda 430 m2 av det idag oinredda plan 2 i ena byggnaden, bygga till denna med maximalt 40 bostadslägenheter. vilket skall ses som en stor extra potential. Efter år 2030 finns det dessutom möjlighet för ägaren till fastighet och hotellrörelsen att omvandla hotelllägenheterna till bostadsrätter om så önskas. Det skall ses som en extra potential i detta objekt.

Omsättningen har de senaste 5 åren varit i intervallet 2,5 – 6,0 mio med en prognos på cirka 4,0 mio. Rörelseresultatet har under samma period legat i intervallet 0 – 2,2 mio. De lägre värdena inträffade under Covid.

Fastighet och hotellrörelse säljs som en aktieöverlåtelse i vilken samtliga avtal mm. ingår. Vi arbetar med sekretessförbindelse i detta ärende.

OBS: Eventuella direktkontakter med anläggningen och anställda undanbedes. Alla kontakter går via bolagets utsedda företagsmäklare.

Välkommen att kontakta Mikael Dierks, TACTIC Företagsförmedling, 0709-217 217 alternativt mikael.dierks@tactic.se vid intresse och för mer information.

Anmäl ditt intresse

Om du önskar mer information om detta objekt, fyll i dina uppgifter, och tryck på skicka så kontaktar vi dig.

Skicka
Du har inte godkännt sekretessen. Vill du skicka ändå?
Avbryt
Skicka en gång och avvakta bekräftelse.
Se alla objekt

Liknande objekt i samma bransch

Se alla objekt

Liknande objekt i samma region